€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Paul Smith Aftershave & Herengeur

Paul smith is een Engelse mode-ontwerper beroemd voor zijn herencollectie. Hij werd in 2000 door Koningin Elizabeth II geridderd voor zijn 30 jaren toewijding aan de mode-industrie. Hij begon zijn advontuur in de modewereld op de prille leeftijd van 16. Met de hulp van zijn vrienden, Pauline (nu zijn echtgenote), creëerde hij zijn eerste herencollectie en heefte deze tenslotte in Parijs onder de merknaam Paul Smith tentoongesteld. Zijn collecties worden in Nottingham en Londen ontworpen, maar productie vindt meestal plaats in Italië. Iedere Paul Smith winkel is een beetje anders en reflecteert de lokale cultuur. Paul Smith heeft nu 14 verschillende collecties inclusief geurtjes.

Zijn eerste geurtjes werden in 2000 gelanceerd, Paul Smith Men and Paul Smith Woman. De Paul Smith geurtjes omarmen de Britse stijl met wat extra creativiteit. Andere populaire geurtjes in het Paul Smith assortiment van geurtjes en aftershaves voor heren zijn de weelderig zoete accenten van Extreme, de pittig houtige accenten van Optimistic en het beroemde Paul Smith Man, een heerlijke eau de toilette.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.