€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Paul Smith Aftershave & Herengeur

Een geweldig Brits succes verhaal, Paul Smith's slimme, coole kleding en accessoires hebben hem een top plek gegeven in Britse mode.

Geboren in Notthingham in 1946, Smith begon als een medwerker in een lokaal kleding warenhuis op 18-jarige leeftijd. In 1970 opende hij zijn eerste winkel met een paar honderd pond gespaard en nam avondklassen in kleermakerswerk en begon langzaam zijn eigen stijl te ontwikkelen. In 196 was hij een consultant voor een Italiaanse shirt leverancier en het International Wool Secretariat. In hetzelfde jaar showde hij zijn eerste collectie in Parijs namens het Paul Smith label.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.