€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Police Aftershave & Herengeur

Police, opgericht in 1983, is een Italiaans modehuis waarbij de focus ligt op oogmode, voornamelijk zonnebrillen. Ze stonden al snel bekend om hun moderne en gedurfde ontwerpen die perfect bij de jaren 80 paste.

Nadat hun oogmode met veel lof werd ontvangen begon Police ook geuren te creëren. Police Original (1997) was de eerste geur die uitgebracht werd. Een aromatische fougere geur met accenten van bergamot, munt en lavendel. Het was een groot succes en past perfect bij de unieke stijl van het merk.

Police heeft meerdere geur voor mannen uitgebracht waaronder To Be (2011), een frisse combinatie van zwarte peper, grapefruit en viool in een bijzondere flacon in de vorm van een doodshoofd. Deze geur heeft meerdere flankers zoals To Be The King (2013), een mannelijke geur met citrus en kruiden verpakt in een doodshoofd flacon met een gouden kroon.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.