€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Tommy Hilfiger Aftershave & Herengeur

Tommy Hilfiger's lot was voorspelbaar wanneer hij al als een jonge man begon met het maken en verkopen van aangepaste versies van de kleren die hij had. Na het sluiten van zijn winkel, The People's Place, als gevolg van het faillissement, wees Hilfiger assistentschappen bij Calvin Klein en Perry Ellis af om zich op zijn onafhankelijke carrière te concentreren. In 1985 gronde hij de Tommy Hilfiger Corporation en presenteerde hij zijn nieuwe herencollectie. Sindsdien heeft het Tommy Hilfiger merk van wereldwijd succes genoten met celebrity sponsors zoals Britney Spears, Snoop Dogg en Pete Townsend en binnen pas 10 jaren na de lancering ontving de onderneming haar eerste internationale erkenning. Het Hilfiger imperium heeft nu meer dan 1400 verschillende winkels dooruit Amerika, Europa en Azië.

De eerste mannelijke geur van Hilfiger was Tommy for Men, gelanceerd in 1995, en is tot heden nog steeds een bestseller samen met Tommy Girl van 1996. Andere populaire geurtjes en aftershaves uit het Tommy Hilfiger assortiment voor heren zijn de heerlijk aromatische citrus accenten van Hilfiger Athletics (1998), de houtige fougere accenten van Freedom for Him (1999), het aromatische T for Men (2001), de houtige citrus accenten van True Star for Men (2005), de fruitige en houtige musk van Tommy 10 (2006), de heerlijk frisse citrus accenten van Tommy Jeans (2007), de pittige maar eenvoudige mengeling van accenten in Loud for Him (2010), de aromatische citrus accenten van Hilfiger Man Sport (2012) en de aromatisch frisse en houtige accenten van Tommy Brights (2014).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.