€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Yves Saint Laurent Aftershave & Herengeur

Yves Saint Laurent, geboren in 1936 als Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent, startte zijn carrière als één van de best gekleede mannen en aftershave entrepeneurs onder het waakvolle oog van Christian Dior na zijn bekroond succes van een asymmetrische cocktail jurk - dank dit kon Yves Saint Laurent zijn carrière en beroemdheid snel opbouwen. Christian Dior overleed in 1957 en na jaren onder het waakvolle oog van Dior nam Yves Saint Laurent zijn plaats als de nieuwe en invloedrijke Haute Couture designer voor het bedrijf.

Yves Saint Laurent is één van de meest iconische en invloedrijke mode-ontwerpers die ooit de catwalk gezien heeft. Hij was in het voormalig Frans Algerije geboren en verhuisde naar Parijs toen hij 17 jaar oud was om zijn dromen te verwezenlijken en zo begon hij zijn carrière in de mode- en cosmetica-industrie. Na een paar jaar als Haute Couture designer voor Christian Dior begon Yves Saint Laurent in de 60er jaren zijn eigen modebedrijf en nu zijn er wereldwijd meer dan 70 verschillende winkels in 27 verschillende landen, waarvan de meeste op het Europese vasteland.

Het moet gezegd worden dat YSL nog steeds één van de meest fascinerende parfum assortimenten voor heren heeft. L'Homme (2006), La Nuit de L'Homme (2009 en L'Homme Libre (2011) zijn drie van de best verkochte Yves Saint Laurent geuren, maar de meest bekende herengeuren van YSL zijn nog steeds Kouros (1981) en Opium pour Homme (1995). Het iconische YSL logo ziet er nog steeds hetzelfde uit als in 1963, toen het voor de eerste keer op de modewereld te zien was, maar dit maakt het merk ook zo makkelijk te herkennen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.