€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Alaïa

Per Pagina
Sorteren
Alaïa is een fris floraal luchtje voor vrouwen.

Nadat hij de wereld had overgenomen met zijn modecollectie zette Azzedine Alaïa zijn zinnen op het vastleggen van tijdloze schoonheid in een complexe geur voor vrouwen.

Alaïa's muskusachtige Eau de Parfum opent met luchtige noten van berglucht en roze peper, gevolgd door een boeket van pioenrozen, freesia en rozen. De basis bestaat uit akkoorden van violet gemengd met leer en musk, aangevuld met een vleugje vanille. De combinatie van frisse en florale elementen brengt je het gevoel van naar buiten stappen op een frisse vroege lentedag.

Het parfum wordt geleverd in een stijlvolle zwarte glazen fles met een kenmerkend patroon voor de stijlvolle ontwerpen van Alaïa Paris.

Alaïa werd uitgebracht in 2015.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.