€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

CK2

Per Pagina
Sorteren
CK2 van Calvin Klein is een frisse houtachtige unisex geur.

Deze genderneutrale geur is verpakt in een minimalistische fles, door het ontwerp kan de doorzichtige buis rechtop of ondersteboven geplaatst worden - dit zorgt ervoor dat het ontwerp voor iedereen werkt!

CK2 heeft een mooie opening van citrus, violet blad en wasabi. Deze unieke combinatie gaat langzaam over in een kalmerend hart van rozen en pioenroos, wat een florale, maar niet te vrouwelijke sfeer aan het aroma toevoegt. De houtachtige basis is samengesteld uit helder sandelhout en witte musk.

CK2 is als lopen op natte keien tijdens een onweersbui, het is aquatisch en luchtig met een vleugje frisheid. Een perfecte aankoop als u op zoek bent naar een dagelijkse, gemakkelijk te dragen geur die verfrissend en aangenaam is, maar niet teveel aandacht op zichzelf vestigt.

CK2 by Calvin Klein werd uitgebracht in 2016.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.