€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Colonia

Per Pagina
Sorteren
Acqua di Parma's Colonia is een aromatisch fris geurtje voor mannen en vrouwen. Dit was de eerste geur van het hoog aangeschreven Italiaanse parfumhuis uit Parma, uitgebracht in 1916. Colonia definieerde hun kernwaarden waar vakmanschap, kwaliteit en aandacht voor detail centraal staan.

De hoofdovereenkomst in de tijdloze geur is Siciliaanse citrusvruchten, zorgvuldig vermengd met lavendel, rozemarijn, Bulgaarse roos, jasmijn, vetiver, barnsteen en musk.

Colonia is gedragen door enkele invloedrijke mensen en Acqua di Parma kan mensen als Audrey Hepburn en Cary Gant tot hun clientèle rekenen.

De fles is eenvoudig maar elegant en wordt geleverd in de exclusieve cilinderdoos die kenmerkend is geworden voor de producten van Acqua di Parma.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.