€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Coronavirus (COVID 19)

De levering kan door vertragingen bij de koerier iets langer duren dan verwacht.

Gezien de recente ontwikkelingen doen we alles wat we kunnen doen omde veiligheid en gezondheid van onze werknemers, leveranciers en klanten te waarborgen. We nemen nog steeds nieuwe bestellingen aan en verwerken deze nog steeds. Onze magazijnmedewerkers volgen de social distancing richtlijnen en er zijn ook maatregelen getroffen omtrent de persoonlijke hygiëne.

Al onze medewerkers die van huis uit kunnen werken hebben dit de afgelopen weken gedaan en dit blijft zo tot anders wordt vermeld. Dit betreft ook onze klantenservice medewerkers, met als resultaat dat wij momenteel niet telefonisch beschikbaar zijn. We zijn nog steeds bereikbaar per email of via de live chat.

Blijf veilig en wees voorzichtig,

Parfum Klik

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.