€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

First Instinct Together For Her

Per Pagina
Sorteren
First Instinct Together For Her van Abercrombie & Fitch is een floraal fruitig luchtje voor vrouwen.

Together for Her opent met een overheerlijke mix van ananas en rode bes, gevolgd door een prachtig boeket van lelietje-van-dalen en pioenroos in het hart, ondersteund door een warme oosterse basis gebouwd op akkoorden van sandelhout, musk en amber.

De combinatie van zoete en florale noten maakt dit een perfecte geur om te dragen op zonnige dagen. Dit poederachtige parfum wordt geleverd in een roze glazen fles in dezelfde stijl als eerdere First Instinct-geurtjes, deze keer in een helderdere roze tint die net zo sprankelend is als deze opbeurende geur.

First Instinct Together For Her werd uitgebracht door Abercrombie & Fitch in 2020, samen met een versie for Him.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.