€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Forbidden Euphoria

Per Pagina
Sorteren
Forbidden Euphoria van Calvin Klein is een floraal-fruitig luchtje voor vrouwen.

Het is een jongere, meer sexy en zoetere flanker van de bestseller Euphoria. Een heerlijke geur als je van heldere vrouwelijke aroma's houdt of als je de originele Euphoria te intens vindt.

de topnoten bestaan uit bevroren framboos, mandarijn en perzikbloesem, die overvloeien in een prachtig boeket van tijgerorchidee, roze pioen en jasmijnbloemen in het hart, afgewerkt met muskus, kasjmierhout en patchouli.

De sappige mix van florale en fruitige akkoorden maakt de geur geschikt om overdag te dragen en krachtig genoeg voor een avondje uit.

Forbidden Euphoria werd in 2011 uitgebracht door Calvin Klein.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.