€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Guinot

Per Pagina
Sorteren
Rene Guinot was een bekende Franse wetenschapper die het bedrijf Guinot Paris meer dan een halve eeuw geleden oprichtte. Hij nam een waarlijk wetenschappelijke aanpak met opzichte van huidverzorging om ervoor te zorgen dat de producten van hoge kwaliteit en effectief waren.

Na de ontdekking van de Hydradermie behandeling, een behandeling gelijk aan die van een spa, ontving het bedrijf positieve reacties van over de hele wereld. Het werd later overgenomen door Dr. Jean-Daniel Mondin die de expertise van wetenschappers en kennis van schoonheidssalon samen bracht voor nieuwe behandelingen.

Enkele van de geweldige collecties van Guinot Paris zijn Longue Vie Cellulaire Face, Aromatic Face Treatment, Hydrademie Lift and Technispa. Guinot verkoopt een scala aan verschillende producten zoals moisturizers, make-up verwijderaars, reinigers en zelfs producten om ongewenst haar te verwijderen.

Advanced huidverzorgingsproducten zoals Time Logic Age Serum creëren nieuwe huidcellen tijdens het slapen. Age Logic Cellulaire is een fijne gezichtscrème voor celvernieuwing en Pleine Vie Cell Supplement kalmeert de huid en maakt het klaar voor de generatie van nieuwe cellen.

Guinot verkoopt ook geuren zoals Parfum de Vie (2012), een prachtige geur met accenten van bergamot, citroen en muskus.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.