€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Info over ons

Parfum-Klik.nl een toonaangevende online verkoper van designer- en celebrity parfums.

In tegenstelling tot enkele andere online winkels worden al onze producten in de originele verpakking geleverd en zijn all artikelen 100% origineel.

Al onze medewerkers, leveranciers en partners zijn trouw aan onze filosofie:

We bieden onze klanten altijd 100%tevredenheid door ongeëvenaarde lage prijzen, een ruime keuze aan parfums en uitstekende klantenservice.

Mocht je op enig moment ontevreden zijn met onze klantenservice of de producten die je hebt gekocht, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen.

Perfume Click Ltd is een bedrijf dat staat geregistreerd in Engeland onder registratienummer 06784155 met een geregistreerd kantoor op Unit 22, Guinness Road Trading Estate, Guinness Road, Manchester, M17 1SB, Verenigd Koninkrijk.

Ga naar onze Veelgestelde vragen pagina voor meer informatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.