€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Info over ons

Parfum-Klik.nl is een van de toonaangevende online retailers van geuren van designers en beroemdheden.

In tegenstelling tot enkele online retailers worden al onze producten in de originele productverpakking geleverd en zijn 100% origineel.

Al onze medewerkers, leveranciers en partners zijn trouw aan onze filosofie:

Wij bieden onze klanten altijd 100% klanttevredenheid door ongeëvenaarde lage prijzen, keuze aan geuren en klantenservice.

Mocht u op enig moment ontevreden zijn met onze klantenservice of de producten die u hebt gekocht, verzoeken wij u contact met ons op te nemen en wij zullen vervolgens proberen uw probleem op te lossen.

Perfume Click Ltd is een bedrijf dat staat geregistreerd in Engeland onder registratienummer 06784155 met geregistreerde kantoren op Unit 22, Guinness Road Trading Estate, Guinness Road, Manchester, M17 1SB, Verenigd Koninkrijk.

Raadpleeg onze pagina Veelgestelde vragen voor meer informatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.