€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Light Blue Sunset in Salina

Per Pagina
Sorteren
Light Blue Sunset in Salina van Dolce & Gabbana is een floraal luchtje voor vrouwen.

Deze zoete, vrouwelijke geur is een limited edition van de van het bekende origineel en weergeeft de pure en vrolijke ziel van de Siciliaanse zomer. Het doet denken aan zoute lucht, mineraalzand en de delicate geur van jasmijn en sinaasappelbloesems die kenmerkend zijn voor de hete Siciliaanse zomers.

Het opent met frisse noten van wijnbladeren en vioolblad voor het zich uit in een floraal hart van gele freesia, jasmijn en oranjebloesem op een warme basis van amber, ceder en zachte witte musk.

Sunset in Salina heeft alle warmte en energie van de mediterrane zomer perfect gevangen, het is als een glas zoete Malvasia-wijn bij zonsondergang op een prachtig terras vol bloemen.

De karakteristieke fles is verpakt in een doos versierd met een afbeelding van een prachtige zonsondergang aan zee.

Light Blue Sunset in Salina werd uitgebracht in 2015.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.