Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Parfum Klik Loyaliteitspunten

Parfum Klik heeft nu een loyaliteitsprogramma dat actief is voor al onze klanten.

Hoe verzamel ik loyaliteitspunten?

Voor elke €1 die u besteedt op www.parfum-klik.nl ontvangt u 1 loyaliteitspunt die gelijk staat aan €0,01 korting geeft op een volgende aankoop. De loyaliteitspunten worden automatisch toegevoegd aan uw account zodra de betaling is voltooid wanneer u ingelogd bent, u moet een account bij ons hebben om deze loyaliteitspunten te kunnen ontvangen. Elk punt is €0,01 waard. Voor elke aankoop ontvangt u extra loyaliteitspunten en deze kunt u inzetten wanneer u wilt. Des te meer u spaart, des te groter de korting op een toekomstige aankoop, het is een optie om ze op te sparen.

Hoe wissel ik de punten in?

Punten kunnen worden ingezet tijdens het afrekenen en kunnen worden gebruikt voor alle producten op onze website, zodat u kunt sparen voor dat éne artikel dat u op het oog heeft. Met 500 punten die samen €5 waard zijn heb je al snel een mooie korting.

Hoe kan ik controleren hoeveel punten ik al heb gespaard?

Log in op uw account, in uw account overzicht kunt u uw eerdere bestellingen en het aantal verzamelde loyaliteitspunten bekijken.
Naast de punten die u ontvangt bij alle aankopen hebben wij ook van tijd tot tijd acties op onze website waarbij dubbele of zelfs driedubbele punten op bepaalde producten worden aangeboden om nog meer te kunnen sparen!