€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Oud Eau De Cologne Concentree

Per Pagina
Sorteren
Oud Eau De Cologne Concentree van Acqua di Parma is een houtachtig geurtje voor heren.

Veel noten komen overeen met de veelgeprezen Colonia Intensa uit 2007, maar de infusie van het voortreffelijke oud geeft deze verfijnde geur zijn eigen unieke karakter.

De opening van citrusnoten zijn fris voordat ze zich ontwikkelen in een hart waar de oud perfect is geaccentueerd met amyrishout en koriander. De basis is diep en blijft lang hangen met noten van musk en leer. Het is de perfecte mix van energieke citrustonen en diepe, warme akkoorden van hout.

Dit exclusieve Italiaanse parfumhuis staat bekend om haar luxe parfums die handgemaakt zijn in Italië en bestaan uit de beste ingrediënten. Het wordt geleverd in een donkerbruine fles in de minimalistische maar elegante vorm die we kennen van de andere Acqua di Parma-geuren.

Acqua di Parma barcht Oud Eau De Cologne Concentree uit in 2012.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.