Opruiming | Beperkte Beschikbaarheid | Koop Nu

Abercrombie & Fitch Parfum & Damesgeur

Abercrombie & Fitch werd in 1892 opgericht als een exclusieve sport en jacht goederen retailer in Manhattan, New York. De oprichters, David T. Abercrombie en Ezra H. Fitch, specialiseerden zich in de verkoop van hoogwaardige goederen zoals hengels, tenten en dure jachtgeweren. Het succes van het bedrijf duurde helaas maar tot 1976, toen faillissement hun uiteindelijk tot de sluiting van hun hoofdwinkel in Manhattan dwong. In 1978 werd er nieuw leven in de naam van het merk ingeblazen en dit was het begin van de lange reis om één van de meest avontuurlijke en gedurfde damesmode en parfum handelaars te worden.

Abercrombie & Fitch werd aanvankelijk geherlanceerd als een mail-order bedrijf voor jacht-mode en dergelijke, maar tegen 1985 hadden ze weer nieuwe winkels in New York, Beverly Hills en Dallas. Deze wederopleving trok de aandacht van The Limited, een grote mode-handelaar van Ohio die de rechten op Abercrombie & Fitch opkochten en al snel ontwikkelde de naam zich in het casueel luxury lifestyle merk dat we vandaag herkennen. De gedurfde reclame en filantropie van het bedrijf kreeg steeds meer attentie van de media en zo viel Abercrombie & Fitch ook in het publieke oog. Zozeer zelfs dat ze nu een aantal dochterondernemingen hebben zoals Abercrombie Kids, Hollister Co en Gilly Chicks, en het merk heeft nu meer dan 1000 winkels wereldwijd. Women's Wear Daily beschreef Abercrombie & Fitch als een "neo-preppy" merk met een sterke reputatie voor duurzame kwaliteit en luxe.

Het assortiment van Abercrombie & Fitch parfums is misschien niet zo uitgebreid als andere modemerken, maar ze hebben zeker een goede indruk gemaakt en we kunnen in de toekomst zeker nog meer van hun verwachten. Of u nu liever het weelderige boeket van accenten in hun parfum "8" draagt, of de elegante frisse accenten in "Perfume #1" of "Wakely", u zal zeker verliefd worden op hun verleidelijke modieuze geurtjes.

Abercrombie & Fitch - de liefde, de inspiratie, de trend

Alle
RECENSIES BEKIJKEN
Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Geschenkset 100ml EDP + 200ml Body Lotion
(4)
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue for Her Geschenkset 100ml EDP + 15ml EDP + 200ml Body LotionHeerlijk, pakket en een goede kwaliteit!
Laura Karsten,
Beoorderling voor de "Abercrombie & Fitch First Instinct Blue for Her Geschenkset 100ml EDP + 15ml EDP + 200ml Body Lotion" versie

Wat een heerlijke geur! Aanrader! De verzending is zoals aangegeven, 3-4 werkdagen. Prima service!

Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Geschenkset 100ml EDP + 15ml EDP + 200ml Body LotionHeerlijk product, ik zou het aanbevelen!
Laura Karsten,
Beoorderling voor de "Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Geschenkset 100ml EDP + 15ml EDP + 200ml Body Lotion" versie

Mooie, luxe, nette verpakking.Product op de foto is zoals je het krijgt.Ben heel tevreden. Leuk om zo'n totaalpakket te ontvangen.

Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Geschenkset 100ml EDP + 200ml Body LotionHeerlijke parfum voor een geweldige prijs
Lilian Olijerhoek,
Beoorderling voor de "Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Geschenkset 100ml EDP + 200ml Body Lotion" versie

Dank voor deze heerlijke parfum. Voor de scherpste prijs die ik kon vinden, ga zeker vaker bestellen!

Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Geschenkset 100ml EDP + 200ml Body LotionZeer tevreden klant
N.A.,
Beoorderling voor de "Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Geschenkset 100ml EDP + 200ml Body Lotion" versie

Dit luchtje kan ik zeker aanbevelen; ruikt gewoon heerlijk bloemig en het mooiste is dat het niet snel vervliegt ;) Dit giftsetje is kortom echt een verwennerij voor haar! Denk dat ik voorlopig wel zoet ben met dit flesje van 100ml :)Misschien ook goed om te weten: snelle levering!

Abercrombie & Fitch tijdlijn

2008
2020
2018
2018
First Instinct Blue
FIRST INSTINCT BLUE

First Instinct Blue van Abercrombie & Fitch is een houtachtig...

2017
2017
First Instinct for Her
FIRST INSTINCT FOR HER

First Instinct for Her door Abercrombie & Fitch is een floraal...

2015
2015
8 Fleur de Rouge
8 FLEUR DE ROUGE

8 Fleur de Rouge door Abercrombie & Fitch is een chypre bloemige...

2014
2014
No.1 Undone
NO.1 UNDONE

No.1 Undone door Abercrombie & Fitch is een bloemig houtige geur...

2011
2011
No.1
NO.1

Perfume No.1 door Abercrombie & Fitch is een bloemig, fris en...

2009
2009
8 Perfume
8 PERFUME

8 van Abercrombie & Fitch is een frisse bloemige geur voor...

Wakely
WAKELY

Wakely van Abercrombie & Fitch is een bloemige en fruitige...

Abercrombie & Fitch
Collecties
VANAF
€35,55
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue
FIRST INSTINCT BLUEFirst Instinct Blue van Abercrombie & Fitch is een houtachtig...
VANAF
€26,70
Abercrombie & Fitch First Instinct for Her
FIRST INSTINCT FOR HERFirst Instinct for Her door Abercrombie & Fitch is een floraal...