€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Colonia Intensa door Acqua di Parma

Per Pagina
Sorteren
Colonia Intensa van Acqua di Parma is een fris en kruidig geurtje voor mannen.

Sprankelende akkoorden van bergamot, citrus, kardemom en gember worden opgevolgd door een hart van mirre, artemisia, neroli, ceder, Guaiac-hout op een basis van leer, patchouli, benzoë en musk.

Colonia Intensa, Italiaans voor "intense cologne", is een gewaagde geur met persoonlijkheid. Het luchtje is geïnspireerd door de samenstelling van de bekende Colonia van Acqua di Parma, een combinatie van Italiaanse traditionele luxe en een moderne levensstijl. Colonia Intensa biedt de benodigde frisheid in de warmere maanden en daarnaast ook een geweldige mix van kruidige en aromatische noten voor in de winter, waardoor het de perfecte all-round cologne is.

Colonia Intensa werd uitgebracht door Acqua di Parma in 2007.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.