Adam Levine Parfum & Damesgeur

Adam (Noah) Levine, geboren in 1979, is een Amerikaanse zanger, songwriter en acteur. Hij richtte zijn eerste band op toen hij nog op school zat. Onder de naam Kara's Flowers speelde hij samen met Jesse Carmichael, Mickey Madden en Ryan Dusick. De band kende wel succes en waren te zien in de populair tv-show Beverly Hills 90210, maar dit was helaas niet genoeg en ze besloten uit elkaar te gaan.

In 2000 kwamen ze weer bij elkaar en besloten de band nog een kans te geven. Met een nieuw lid, gitarist James Valentine, brachten ze hun debuutalbum Sons About Jane uit als Maroon 5. Het album werd multi-platinum in Amerika en in de jaren daarna ontvingen ze drie Grammy Awars, twee Billboard Music Awars, twee Amerikaanse Music Awards, een MTV Video Music Award en een World Music Award.

In 2013 bracht Adam Levine zijn eerste geur voor vrouwen uit "Adam Levine for Women". In een intervieuw merkte Adam op dat het een elegante geur zou zijn, Tom Ford-esque, iets waar hij tot aangetrokken zou zijn. De parfum is een Oosterse, bloemige geur met accenten van safraan, citrus, kruiden, jasmijn, roosbladeren en vanille.

Adam Levine tijdlijn

2012
2014
2013
2013
Adam Levin for Women
ADAM LEVIN FOR WOMEN

Adam Levine door Adam Levine is een oriëntaalse houtachtige geur...

Adam Levine
Collecties
VANAF
€8,75
Adam Levine Adam Levin for Women
ADAM LEVIN FOR WOMENAdam Levine door Adam Levine is een oriëntaalse houtachtige geur...