€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Agent Provocateur Parfum & Damesgeur

Dit relatief nieuw lingerie bedrijf werd in 1994 door Joseph Corré gevestigd, de zoon van Vivienne Westwood, een wereldberoemde mode designer, tesamen met zijn vrouw Serena Rees. De eerste winkel was in Soho, London, op de Broadwick straat en werd geopend met de bedoeling om hoge kwaliteit kleurrijke lingerie toegankelijker te maken.

Agent Provocateur werd opgekocht na de scheiding van de stichter en zijn vrouw in 2007 en dit was de start van het groeiende success dat wij vandaag kennen. Het bedrijf heeft zich sinds de overname in 13 verschillende landen uitgebreid, met nu meer dan 60 winkels in Groot-Brittannië, Europa, Noord en Centraal America, Rusland, het Midden-Oosten, Azië en Australië.

Het parfum Agent Provocateur werd in augustus 2000 geïntroduceerd en is tot heden nog steeds bekend als een heel sensuele, bijna animalistische geur die vandaag al als moderne klassieker gezien wordt. Het parfum werd gepresenteerd in een porselein flesje in de vorm van een ei.

Na het success van dit parfum kwamen de nieuwe creaties: Agent Provocateur - Eau Emotionelle (2006), Maitresse (2006), Strip (2007), DD Editie (2008), L'Agent (2011) en een verdere selectie van nieuwe geuren in 2012. Verschillende beroemdheden zijn nu al model geweest voor Agent Provocateur zoals Kylie Minogue (2001), Kate Moss (2006) en Maggie Gyllenhaal (2007).

Agent Provocateur - de enige echte.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.