€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Fatale door Agent Provocateur

Per Pagina
Sorteren
Fatale van Agent Provocateur is een sensueel luchtje voor vrouwen.

De flirterige mix van roze peper, zwarte bessen, romige gardenia, gezoete mango, vanille, orchidee en musk vormt een enorm vrouwelijke geur. Fatale dankt zijn naam aan de uitdrukking 'Femme Fatale', wat zich in het Frans vertaalt naar 'gevaarlijke vrouw'. Dit is een krachtige geur voor een zelfverzekerde vrouw.

Het Britse bedrijf staat bekend om het creëren van verleidelijke lingerie en heeft eerder parfums uitgebracht die representatief zijn voor hun ondergoedcollecties. Fatale was een verrassende nieuwe toevoeging aan hun assortiment, aangezien de fles nogal verschilt van de standaard peervormige verpakking. Het wordt gepresenteerd in glinsterende helder glas met een kroonvormige stop.

Fatale door Agent Provocateur werd uitgebracht in 2014.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.