Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Alyssa Ashley Parfum & Damesgeur

Alyssa Ashley is een Frans parfumbedrijf werd opgericht in de jaren 60 door Houbigant. De eerste Alyssa Ashley parfum, Musk, werd uitgebracht in 1969 en was een groot succes. Dit bracht meerdere adopties met zich mee, waaronder White Musk en Musk Extreme. De collecties werden later uitgebreid met geuren geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De naam Alyssa Ashley is niet de naam van een echte persoon. De naam was verzonnen door de parfumeur Luca Maffei en is geïnspireerd door zijn dochter Alyssa die de bijnaam Ashley droeg met dank aan haar lange blonde haar. Musk door Alyssa Ashley is een klassieke muskusgeur. De muskusgeur werd zeer populair eind jaren 60 en muskusnoten zouden de parfummarkt tot begin jaren 80 domineren. De muskusolie werd uitgebracht in 1969 staat bekend om hun excellentie en langdurigheid en bevat accenten van frisse citrus en bloemen. Het is een ware unisex geur wat in de vorm van de flacon terug te zien is.

In 2000 werden Alyssa Ashley werden Alyssa's geuren weer populair en brachten ze meer nieuwe geuren uit. White Musk (2000) is een frissere variant van de originele muskusgeur met extra frisse noten en witte bloemen. Het is een sensuele, lichte geur voor vrouwen. Andere recente geuren zijn de frisse en fruitige Fizzy (2005) en de intense Musk Extreme (2009) voor vrouwen wat een intensere en warmere geur is.
Toon Meer