€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Ann Summers Parfum & Damesgeur

Ann Summers werd opgericht in 1970 door Kim Caborn Waterfield en is vernoemd naar zijn secretaresse Annice Summers. Het bedrijf werd in 1971 overgekocht door de broeders Ralph en David Gold en heeft over de laatste jaren een ongelofelijke groei gezien. Het is momenteel een £100 miljoen bedrijf met meer dan 145 winkels binnen het Verenigde Koninkrijk. Ann Summers, als een bedrijf, is genomineerd voor meerdere awards door o.a. Cosmopolitan, Drapers, Reveal en Fabulous. Jacqueline Gold, David's dochter en directeur, ontving de CBE Award in de 2016 New Year Honours.

In 1999 maakte zij hun “bunny boom” mee en verkochten meer dan een miljoen van hun “Rampant Rabbits”. Hun succes binnen het VK bleef groeien en in 2005 was het tijd om hun eerste winkel buiten de grenzen te openen, in Valencia. In 2010 breidde het bedrijf uit en voegde zij zwemkleding toe aan hun collectie. Bekende modellen zijn Sam Faiers en Jess Wright, zij waren het gezicht van hun Sexy Lace en zwemkleding collectie.

Aan het begin van de 21ste eeuw kwam hun eerste geur Noir uit, een zoete en sensuele geur met als één van de ingrediënten feromonen die de zintuigen stimuleren. Dit werd gevolgd door hun tweede geur Aphrodisiac (2015), een parfum met witte bloemen en donkere, verleidende accenten.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.