Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Anna Sui Parfum & Damesgeur

Anna Sui is wereldberoemd en ook één van de meest gevierde vrouwen in de modewereld. Haar tijdloze collecties zijn altijd trendy en representeren de moderne culturen van ons tijdperk. Geboren in Detroit in augustus 1955, Sui wist volgens haar Chinese ouders al sinds haar 4de levensjaar dat zij een modedesigner wou zijn. Zij volgde haar dromen met een simpel 3-stappen plan en kwam uiteindelijk in New York aan, maar haar succes kwam pas toen haar vrienden, Naomi Campbell en Linda Evangelista, haar de moed gaven om haar werk op de catwalk te demonstreren.

Sui opende haar eerste winkel in New York in 1991 en heeft sindsdien nog meerdere vrijstaande winkels en distributeurs in meer dan 50 verschillende landen gevonden. Haar veelzijdig succes groeide ook in kinderkleding, damesschoenen, mobiele telefoonontwerpen en andere exclusieve producten. Anna Sui heeft haar mode-imperium nu zodanig uitgebreid dat haar producten wereldweid bekend zijn, van Amerika tot Europa en Azië.

Eén van de hoogtepunten voor Sui was toen zij als één van de TOP 5 mode-iconen geëerd werd met de verdienst van een Lifetime Achievement Award van de gemeenteraad van Mode Designers van Amerika, zoals haar voorgangers Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Ralph Lauren en Diane von Furstenberg.

Anna Sui's debuut parfum "Anna Sui" werd in 1999 gelanceerd en is tot heden een iconische geur bekend voor weelde luxe. Haar parfums zijn ook bekend voor de eigenzinnige en soms excentrieke flesjes en verpakkingen. Een paar voorbeelden daarvan zijn "Sui Love" (2002), "Dolly Girl" (2003) en één van haar nieuwste parfums "La Vie de Boheme" (2012).

Anna Sui's succes blijft overvloedig groeien en haar creaties krijgen altijd attentie van beroemdheden zoals Blake Lively, Naomi Campbell, Sofia Coppola, Liv Tyler en Courtney Love.

Anna Sui - de nieuwe cultuur.
Toon Meer