€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Fairy Dance Secret Wish door Anna Sui

Per Pagina
Sorteren
Fairy Dance Secret Wish van Anna Sui is een houtachtig fruitig luchtje voor vrouwen.

De ontwerper haalt haar inspiratie meestal uit sprookjes, wat te zien is aan de naam en de charmante fles. Het wordt geleverd in een prachtige roze fles versierd met een schattige fee die je naar een afgelegen, betoverde plek zal brengen. De geur is speels en dromerig, een heerlijke mix van tropisch fruit, kruiden, rijke bloemige en houtachtige tonen.

De topnoten worden gevormd door sappige mango, mandarijn, rosé en roze peper. Het hart bestaat uit bamboe, roos en pioenroos, op een warme basis van vanille, vetiver en sandelhout.

Fairy Dance Secret Wish werd uitgebracht in 2012.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.