€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

La Nuit de Bohème door Anna Sui

Per Pagina
Sorteren
La Nuit de Bohème van Anna Sui is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

La Nuit de Bohème boorduurt voort op het boheemse thema na de lancering van de La Vie de Boheme-geur, maar met de toevoeging van warmte, voortgebracht uit de combinatie van oriëntaalse akkoorden met bloemige en fruitige noten.

De opening wordt gevormd door bramen en citrus, die zich nestelen in een hart van lotus, roos en oud. De innemende basis is rijk en romig met noten van ceder, vanilleorchis, patchouli en gouden barnsteen.

Zoals gewoonlijk presenteert Anna Sui haar geuren in onweerstaanbare mooie flessen; de geur komt in een gouden fles die bestaat uit twee rozen in bloei.

La Nuit de Bohème werd uitgebracht in 2014.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.