Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Antonio Banderas Parfum & Damesgeur

Antonio Banderas is een Spaanse acteur. Daarnaast is hij ook een vader, directeur, producent en heeft hij zijn eigen bedrijf. Antonio's leuke uitstraling heeft er voor gezorgd dat hij één van de meest betaalde acteurs in Hollywood is. Hij werd ontdekt na zijn vertolking van de psychische patient in de film Tie Me Up! Tie Me Down! Madonna zag deze film en benoemde Banderas in haar film "Truth or Dare" als man met wie ze naar bed wou gaan, alhoewel hij toentertijd getrouwd was met Melanie Griffith.

Hij brak door in Hollywood toen hij de geliefde van Tom Hanks speelde in Philadelphia uit 1993. Sindsdien heeft hij in populaire films gespeeld samen met onder andere Sylvester Stallone, Madonna , Angelina Jolie en Catherine Zeta-Jones. Hij speelt vaak de rol van Spaanse hartenbreker en hij speelde in The Mask of Zorro (1998) en nogmaals in 2005 in The Legend of Zorro. Zijn Spaanse accent, duistere uiterlijk en sensuele ogen. Dit maakte hem perfect voor de rol van muzikant die met een drugsoorlog te maken krijgt in Desperado (1995) of als professionele huurmoordernaar in Assassins.

Antonio Banderas heeft door de jaren heen meer dan 50 geuren uitgebracht. In 1999 bracht hij zijn eerste vrouwengeur, Diavolo per Donna, uit. Het is een verfijnde en elegante geur met noten van groene bladeren, groene thee en grapefruit in de top. Het hart bestaat uit grapefruit, nectarine en viool en rust op een basis van sandelhout, pruimen en muskus.

Hij bracht de eerste geur uit zijn Secret Collection uit in 2012. De geur, Her Secret, een krachtig parfum dat beschreven kan worden als de essentie van verleiding. Her Golden Secret werd uitgebracht in 2013; het is een krachtige mix van vrouwelijke noten van bergamot, mandarijn, appel, gardenia, patchouli en ceder. Her Secret Game is een limited edition van 2015 en is een fris en fruitige geur ontworpen voor de elegante mysterieuze vrouw. De vierde vrouwelijke geuren Banderas parfum in de Secret collectie is Her Secret Night. De geur benadrukt de magische en sensuele geur en bevat groene appel, mandarijn en citroen in combinatie gardenia en oranjebloesem. De geur bevat een basis patchouli, amber, sandelhout en tonkaboon.
Toon Meer