€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Pink Sugar door Aquolina

Per Pagina
Sorteren
Pink Sugar van Aquolina is een zoet gastronomisch luchtje voor vrouwen en is het eerste parfum dat ooit door het Italiaanse bedrijf is gemaakt.

Het opent met noten van groene vijgenbladeren, sappige Siciliaanse sinaasappel en bergamot die overgaan in een speels hart van lelietje-van-dalen, rood fruit en zoethoutbloesem; zodra deze tonen opdrogen, vind je een gourmandbasis van romige vanille, karamel, muskus en houtachtige akkoorden.

Deze heerlijk zoete en unieke geur is erg populair. De unieke roze en wit gestreepte verpakking met een krul aan de bovenkant leidt je onmiddellijk naar een sprankelende wereld van verfrissend ijs, zoete fruitroom en heerlijke suikerspin.

Pink Sugar werd in 2004 uitgebracht door Aquolina
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.