€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Cloud door Ariana Grande

Per Pagina
Sorteren
Cloud van Ariana Grande is een fruitig floraal luchtje voor vrouwen.

Dit luchtje opent met sappige noten van peer, bergamot en lavendel voor deze over gaan tot een romig en zoet hart van praline, slagroom, kokosnoot en vanilleorchidee op basis van hout en musk.

De fles heeft de vorm van een grote wolk die de naam van dit dromerige parfum eer aandoet. Ariana koos dit ontwerp omdat ze houdt van hoe vredig en magisch wolken zijn, ze zorgen ervoor dat ze zich op haar gemak voelt en maken haar vrolijk, gevoelens die ze met haar fans over de hele wereld wil delen. De zangeres lijkt te zijn geslaagd aangezien dit parfum de titel Fragrance of the Year won op de Fragrance Foundation Awards in 2019.

Cloud by Ariana Grande werd uitgebracht in 2018.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.