Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Avril Lavigne Parfum & Damesgeur

Autodidactische muzikant Avril Lavigne was geboren in Ontario, Canada. Met dank aan haar debuutalbum Let Go (2002) wordt ze nu wereldwijd herkend. Vandaag de dag heeft ze een handvol Grammy's op haar naam staan en heeft ze meer dan 40 miljoen albums verkocht. Naast muziek toont ze een interesse in mode en film en heeft ze een succesvolle geurencollectie uitgebracht.

Avril Lavigne groeide op in het Canadese platteland en kreeg al vroeg interesse in muziek, schreef haar eigen liedjes en leerde zichzelf drie verschillende instrumenten spelen. Als tiener trad ze op met bekende Country artiesten, waaronder Shania Twain. Op zestienjarige leeftijd tekende ze haar eerste platencontract en verliet ze school om zich op haar muziek te concentreren. Haar debuutsingle Complicated werd meteen een hit en was het begin van haar succesvolle carrière. Lavigne wordt geassocieerd met een punk esthetiek en dit is te zien in haar kenmerkende stijl en muzikale invloeden van the Ramones, Nirvana en sum41, de band van haar voormalige man. Ze heeft vijf succesvolle albums uitgebracht met meerdere nummer 1 hits waaronder Girlfriend, Hello Kitty en I’m With You die later ook door Rihanna gezongen werd. Lavigne hielp met het schrijven van Kelly Clarkson's hit Breakaway en de soundtrack van Tim Burton's Alice in Wonderland. De zangeres is als actrice te zien in Fast Food Nation door Richard Linklater. Ze heeft haar eigen kledinglijn uitgebracht in samenwerking met de Amerikaanse winkelketen Kohl's. Als ziekte van Lyme patiënt steunt Avril jongeren met chronische ziekte en handicaps via de Avril Lavigne Foundation.

Avril Lavigne bracht een succesvolle geurenlijn voor vrouwen uit die werd geïntroduceerd in 2009 met de award winnende Black Star. Black Star (2009) combineert fruitige noten met een bloemig hart en een basis van chocolade, vanille, sandelhout en muskus. Een jaar later werd de fruitige Forbidden Rose (2010) geïntroduceerd in een paarse flacon met zwarte roos op het dopje. De geur bevat topnoten van rode appel, perzik en kruiden en smelt op een hart van Granny Smith, heliotroop en lotus. De combinatie rust op een warme basis van Mexicaanse chocolade, vanille en sandelhout. De zoete en frisse Wild Rose (2011) is verpakt in dezelfde flacon, maar heeft een lichtroze kleur. Avril Lavigne parfum wordt gemaakt in samenwerking met Procter & Gamble.
Toon Meer