€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Forbidden Rose door Avril Lavigne

Per Pagina
Sorteren
Forbidden Rose van Avril Lavigne is een fruitig luchtje voor vrouwen.

Dit is het tweede parfum van de Canadese zangeres die het beschrijft als een middel om "te durven ontdekken en om de grenzen verleggen".

De meest opvallende noot is rode appel, die gepaard gaat met perzik en peper in de opening. Het hart is een mix van heliotroop, schone lotus en frisse groene appel. De basis bestaat uit vanille, sandelhout en zoete hints van chocolade.

Probeer Forbidden Rose Eau de Parfum in een handige reismaat, of voeg magie toe aan je lichaamsverzorgingsroutine met de geparfumeerde bodylotion en douchegel.

Forbidden Rose van Avril Lavigne werd uitgebracht in 2010, een jaar na de release van haar eerste geur Black Rose.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.