€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

BCBGMAXAZRIA Parfum & Damesgeur

Max Azria, geboren in Tunesië, werd getraind in Frankrijk en verhuisde later naar Amerika. In 1989 richtte hij het bedrijf BCBGMAXAZRIA – ook wel geschreven als BCBG Max Azria - op in Lost Angeles. BCBG is een afkorting van de Franse gezegde “Bon Chic, Bon Genre” (lees: van goede smaak getuigend).

Het bedrijf is uitgegroeid tot een multinationale onderneming die op het voorfront van Amerikaanse ontwerpen staat. Vandaag de dag is de BCBGMAXAZRIAGROUP eigenaar van meer dan 20 merken die in meer dan 600 winkels wereldwijd verkocht worden. Max Azria werkt als hoofdontwerper, voorzitter en directeur van de BCBGMAXAZRIAGROUP met onder hem zijn vrouw Lubov Azria als creatief directeur. Hun collecties zijn geïnspireerd door de moderne vrouw en ontvangen lof om de hoge kwaliteit en de concurrerende prijzen. Nadat de groep het Franse modehuis Hervé Légere overnam schreef Azria geschiedenis door drie collecties van grote merken tegelijkertijd tijdens de New York Fashion Week in 2008 uit te brengen. Deze merken waren Max Azria, BCBGMAXAZRIA en Hervé Légere. Zijn collecties vormen het Amerikaanse modebeeld en zijn populair bij vele beroemdheden. Bekende fans van zijn merk zijn Beyoncé Knowles, Catherine Zeta-Jones, Victoria Beckham, Kate Winslet en Angelina Jolie.

Max Azria bracht zijn eerste geur uit in 2001. BCBG Max Azria geuren worden gecreëerd in samenwerking met parfumeurs Sarah Horowitz en Stephen Nilsen. Hun catalogus van vrouwengeuren bestaan onder andere uit de BCBGirls collectie inclusief de bloemige en fruitige geur Metro (2011), de groene Nature (2001), de Oosterse. bloemengeur Sexy (2001) en de houtige muskusgeur Star (2001). Hun BCBGMAXAZRIA collectie bevat geuren zoals de bloemige, fruitgeur Max Azria for women (2011), de bloemig en fruitige Bon Chic (2012) en de Oosterse bloemengeur Bon Genre (2013).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.