BCBGMAXAZRIA Parfum & Damesgeur

Max Azria, geboren in Tunesië, werd getraind in Frankrijk en verhuisde later naar Amerika. In 1989 richtte hij het bedrijf BCBGMAXAZRIA – ook wel geschreven als BCBG Max Azria - op in Lost Angeles. BCBG is een afkorting van de Franse gezegde “Bon Chic, Bon Genre” (lees: van goede smaak getuigend).

Het bedrijf is uitgegroeid tot een multinationale onderneming die op het voorfront van Amerikaanse ontwerpen staat. Vandaag de dag is de BCBGMAXAZRIAGROUP eigenaar van meer dan 20 merken die in meer dan 600 winkels wereldwijd verkocht worden. Max Azria werkt als hoofdontwerper, voorzitter en directeur van de BCBGMAXAZRIAGROUP met onder hem zijn vrouw Lubov Azria als creatief directeur. Hun collecties zijn geïnspireerd door de moderne vrouw en ontvangen lof om de hoge kwaliteit en de concurrerende prijzen. Nadat de groep het Franse modehuis Hervé Légere overnam schreef Azria geschiedenis door drie collecties van grote merken tegelijkertijd tijdens de New York Fashion Week in 2008 uit te brengen. Deze merken waren Max Azria, BCBGMAXAZRIA en Hervé Légere. Zijn collecties vormen het Amerikaanse modebeeld en zijn populair bij vele beroemdheden. Bekende fans van zijn merk zijn Beyoncé Knowles, Catherine Zeta-Jones, Victoria Beckham, Kate Winslet en Angelina Jolie.

Max Azria bracht zijn eerste geur uit in 2001. BCBG Max Azria geuren worden gecreëerd in samenwerking met parfumeurs Sarah Horowitz en Stephen Nilsen. Hun catalogus van vrouwengeuren bestaan onder andere uit de BCBGirls collectie inclusief de bloemige en fruitige geur Metro (2011), de groene Nature (2001), de Oosterse. bloemengeur Sexy (2001) en de houtige muskusgeur Star (2001). Hun BCBGMAXAZRIA collectie bevat geuren zoals de bloemige, fruitgeur Max Azria for women (2011), de bloemig en fruitige Bon Chic (2012) en de Oosterse bloemengeur Bon Genre (2013).

Alle

BCBGMAXAZRIA tijdlijn

2010
2014
2013
2013
Bon Genre
BON GENRE

Bon Genre door BCBGMAXAZRIA is een Oosters bloemige geur voor...

2012
2012
2011
2011
BCBG Max Azria
BCBG MAX AZRIA

BCBG Max Azria door BCBGMAXAZRIA is aeen bloemig en fruitige geur...

BCBGMAXAZRIA
Collecties
VANAF
€20,80
BCBGMAXAZRIA Bon Genre
BON GENREBon Genre door BCBGMAXAZRIA is een Oosters bloemige geur voor...