€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Majestic Cashmere door Bentley

Per Pagina
Sorteren
Majestic Cashmere door Bentley is een houtachtig geurtje voor mannen en vrouwen.

Een geur voor degenen die de fijnere dingen in het leven waarderen, Majestic Cashmere neemt ons mee op reis naar Goa. Wierook, koriander en patchouli worden ondersteund door akkoorden van hout en een zachte aanhoudende musk in de basis. Een geur die zo klassiek en ingetogen is als een neutraal gekleurde Bentley Continental, hij is niet te overwelmend, hij is juist heel makkelijk te dragen en geeft je een stijlvol en verfijnd gevoel.

Majestic Cashmere maakt deel uit van een driedelige geurlijn genaamd de "Bentley Beyond - The Collection", een exclusieve unisex geur die ons meeneemt op reis naar drie onvergetelijke bestemmingen. De flacon is een prachtige gefacetteerde fles geïnspireerd op de klassieke glazen koplampen van de Continental GT. Een meesterwerk voor op de geurplank.

Majestic Cashmere werd in 2019 door Bentley uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.