€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Wild Vetiver door Bentley

Per Pagina
Sorteren
Wild Vetiver door Bentley is een houtachtig aromatisch geurtje voor mannen en vrouwen.

Als je van vetiver houdt, is Wild Vetiver de geur voor jou. Bentley heeft al hun vaardigheden en gevoel voor kwaliteit voor deze geur gebruikt - ze gebruikten gerookte houtsoorten die een ascetische en leerachtige kijk op warmte geven, iets heel anders dan wat je in andere vetivergeuren aantreft.

De opening zit vol vetiver met een scherp vleugje grapefruit toegevoegd. Terwijl de geur zich ontwikkelt, zul je een nootachtige warmte, aardsheid, groen, anijs en rook opmerken - alles in perfecte balans.

De glazen fles is geïnspireerd op de kenmerkende glazen koplampen van de klassieke Continental GT; een tijdloze auto van uitstekende kwaliteit die perfect past bij Wild Vetiver.

Wild Vetiver is in 2019 door Bentley uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.