Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Betty Boop Parfum & Damesgeur

Betty Boop is een stripfiguur dat door Max Fleischer ontworpen is, ze maakte haar eerste vertoning begin jaren 30. Inspiratie voor Fleischer's nieuwe karakter kwam van de populaire zangeres Baby Esther, één van de herkenbare karaktertrekken is het gebruik van de zin "boop-boop-a-doop". Betty verscheen in de animatieserie Dizzy Dishes en was oorspronkelijk slechts een liefje voor Bimbo. Het succes van Betty zorgde ervoor dat ze steeds vaker te zien was in verschillende shows en in 1932 haar eigen show kreeg. Haar stem werd ingesproken door meerdere sterren uit die tijd, waaronder Margie Hines, Ann Rothschild en Cindy Robinson.

Miss Boop was naast op tv ook te zien in stripverhalen en films, ze was het eerste stripfiguur sexsymbool. Betty stond ook symbool voor de depressieera en haar imago was wat gedurfd. In de tijd dat de Betty Boop serie uitgezonden werd was het ongepast om uitdagende kleding te dragen en haar karakter deed dit juist door korte jurkjes te dragen en haar jarretellegordel te laten zien. Dit was voordat de Hayes Code ingevoerd werd en seksuele inhoud verboden was in films en shows. Betty Boop was een goed voorbeeld dat liet zien hoe gewaagd zelfs cartoons konden zijn in de jaren 30. In 2015 werd Betty Boop's 85ste jubileum gevierd met een acht-delige serie over Betty.


De eerste Betty Boop geur werd in 1994 uitgebracht. Deze Oosterse, bloemengeur geeft vorm aan waar Betty Boop voor staat - onschuldig en aantrekkelijk. In 2011 werden er vier nieuwe geuren aan de collectie toegevoegd. Party Betty, Princess Betty, Sexy Betty en Angel Betty bevatten allemaal een bloemige/fruitige noot en zijn verkrijgbaar in speciale limited edition flacons die een must-have voor een mooie kaptafel zijn.
Toon Meer