€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Betty Boop Parfum & Damesgeur

Betty Boop, een stripfiguur ontworpen door Max Fleischer, werd voor het eerst aan ons voorgesteld in 1930, als Bimbo's liefje in de aflevering "Dizzy Dishes". Haar stem werd ingesproken door niet minder dan twaalf dames, waaronder Mae Questel, Margie Hines en Bonnie Poe. Na wat controversie met betrekking van Helen Kane en een rechtzaak gaf Fleischer toe dat de zin "Betty Boop-boop-a-doop" op de zangeres Esther Jones (Baby Esther) gebasseerd was.

Betty Boop was een gedurfd karakter die tegen de stereotypen van die periode inging met haar korte jurkjes en zichtbare jarretellegordel. Ze is een van de bekendste stripfiguren ter wereld en is in meerdere films, strips en op meerdere soorten koopwaar verschenen. Haar collectie bestaat uit geuren zoals Betty Boop (1994), Ain't She Cute en Party Betty (2011).

Betty's persona is vandaag de dag nog steeds relevant en ze verscheen onlangs in haar eigen Lancome advertentie.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.