Plaats Bestelling Vóór 17:00 uur Op 18/12 Voor Levering Vóór Eerste Kerstdag!

Bond No 9 West Broadway - Voor haar

Door: Bond No 9   Uitgebracht: 2003

West Broadway is een erg simpele compositie bestaand uit een paar goed gekozen noten, de voornaamste zijn de rokerige Lapsang Souchong thee, lelietje-van-dalen, limoen en muskus - maar wat het mist in het aantal componenten maakt het goed in zijn uitvoering. Het eens een simpele, vrij lineaire geur die toch een sterk, maar subtiele mannelijk profiel behoudt.

West Broadway van Bond No 9 heeft de test van de tijd weerstaan. Het werd uitgebracht in 2003 en kan tot op de dag van vandaag gevonden worden.

Het is een fijne, schone, eenvoudige kleur. Met deze sla je de plank nooit mis.

RECENSIES BEKIJKEN
Bond No 9 West Broadway Eau de Parfum 50ml Spray
(1)
Bond No 9 West Broadway Eau de Parfum 50ml SprayUnieke niche geur!
Tom Veldhuis,
Beoorderling voor de "Bond No 9 West Broadway Eau de Parfum 50ml Spray" versie

Ik ben zelf al tijden van van Bond No. 9 geuren. Altijd een eau de parfum (dus lang tot zeer lang blijvend op de huid) en daarnaast nooit een "standaard" geur die je in elke willekeurige winkel zult vinden. Deze parfums worden nog met orginele, natuurlijke ingrediënten gemaakt en dus geen synthetische stoffen. De mix van geuren is vaak origineel, verrassend en uniek! West Broadway is een unisex geur en is vrij licht: dat wil zeggen dat de projectie van deze geur vrij licht is maar tegelijkertijd zeer lang blijft op de huid. De musk geur is iets waar je van moet houden, maar op de juiste huid is het een heerijk lichte en zachte geur.Tevens een frisse geur die meer past bij het voorjaar en de zomer. Tot slot uniek dat Parfum-Klik dit merk verkoopt; in Nederland praktisch niet te verkrijgen!

Bond No 9

Geurgroep

BLOEMIG
Producten in deze collectie

Er zijn momenteel geen producten voor deze collectie verkrijgbaar.

Toegevoegd Aan Winkelmand
Sluiten
Bezig met toevoegen...