Bottega Veneta Parfum & Damesgeur

Bottega Veneta (opgericht in de jaren 60) is een welbekende verkoper van luxueuze ledergoederen. Bottega Veneta combineert de traditionele Italiaanse geweven ledertechniek om een unieke stijl te creëren. Dit is kenmerkend in al hun goederen - van tassen, schoenen en bagage tot accessoires en geuren. Bottega Veneta kent een internationaal succes en heeft samengewerkt met grote namen zoals creatief directeur Tomas Maier. Met als dank hem zijn ze een nieuwe richting in gegaan die hun dichterbij de originele ontwerpen heeft gebracht. In zoverre dat van sommige producten de logo's zijn verwijderd.

Bottea Veneta heeft veel succesvolle vrouwelijke geuren uitgebracht zoals Bottega Veneta for Women (2011). Deze geur is ontworpen in samenwerking met Coty Prestige en Michel Almairac. Het is geïnspireerd op het Italiaanse platteland en bevat Italiaanse bergamot, Sambac jasmijn, leder en patchouli. Het gezicht voor deze geur was haute couture model Nine d'Urso.
Bottega Veneta Eau Legere (2011): frisse wateren, Venetische landschappen. Deze bloemachtige, muskus geur bevat bergamot en roze peper en voor de promotie werd nogmaals model Nine d'Urso geboekt.
Knot Bottega Veneta voor vrouwen werd uitgebracht in 2014 en heeft een duidelijke bloem- en waterachtige geur. De geur komt met bijpassende lichaamsproducten.
Bottega Veneta Essence Aromatieuq werd uitgebracht in 2014 en heeft een fris en bloemachtige geur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

Bottega Veneta tijdlijn

2012
2019
2018
2018
Knot Eau Absolue
KNOT EAU ABSOLUE

Knoop Eau Absolue van Bottega Veneta is een oriëntaals floraal...

2016
2016
Knot Eau Florale
KNOT EAU FLORALE

Knot Eau Florale door Bottega Veneta is een bloemengeur voor...

2014
2014
Essence Aromatique
ESSENCE AROMATIQUE

Essence Aromatique door Bottega Veneta is een aromatische geur...

Knot
KNOT

Bottega Veneta Knot haalt zijn inspiratie uit de frisse lucht van...

2013
2013
Bottega Veneta
BOTTEGA VENETA

Bottega Veneta door Bottega Veneta is een houtig en bloemige geur...

Bottega Veneta
Collecties
VANAF
€57,20
Bottega Veneta Bottega Veneta
BOTTEGA VENETABottega Veneta door Bottega Veneta is een houtig en bloemige geur...