€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Bottega Veneta Parfum & Damesgeur

Bottega Veneta (Venetiaanse winkel) werd opgericht in Italië in 1966 en ondervond onmiddellijk succes door het gebruik van de geweven ledertechniek die het merk gebruikt. De geweven ledertechniek is geïnspireerd door de Italiaanse traditie van het vakmanschap.
Het motto van het bedrijf is “Wanneer enkel jou initialen al genoeg zijn” en dit wordt weergegeven in unieke geest van het merk. In 2001 is het bedrijf overgenomen door Gucci en begon welbekende creatief directeur Tomas Maier met hun samen te werken. Het merk is een symbool van verfijndheid en techniek.
Naast hun luxe producten brengt Bottega Veneta ook geuren uit zoals Knot, Knot Eau Florale, Essence Aromatique, Eau Légère, Murano Parfum en Pour Homme.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.