€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Boucheron door Boucheron

Per Pagina
Sorteren
Boucheron van Boucheron is een oriëntaals luchtje voor vrouwen.

Het is een luchtje voor vrouwen die een traditioneel en tijdloos geurtje kunnen waarderen, een elegante geur met haar oriëntaalse mix van rood fruit, witte bloemen, cederhout, amber, sandelhout, muskus, benzoë en tonkaboon. De zoete en florale noten worden verfijnd door bittere en kruidige noten om dit tot een heerlijk, maar tegenstrijdig luchtje te maken.

De neuzen achter dit luchtje zijn Francis Deleamont en Jean-Pierre Bethouart, ze hebben hun creatie in een ringvormig glazen flesje verpakt. Het duo werd geïnspireerd door de kunst van de Parijse goudsmeden om de perfecte elegante verpakking te maken voor hun elegantje luchtje.

Boucheron van Boucheron werd voor het eerst uitgebracht in 1988.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.