€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Quatre En Rouge door Boucheron

Per Pagina
Sorteren
Quatre En Rouge door Boucheron is een chypre fruitige luchtje voor vrouwen.

Ohh la la, dit is de aard van de assertieve Parisiënne. Boucheron Quatre En Rouge is een elegante sensuele geur in een vurige rode flacon.

Rode appels suggereren liefde; rozen impliceren vrouwelijkheid en framboos duiden op passie. Met deze drie hoofdnoten in de top, het hart en de basis weet je dat je een intieme geur op hand hebt. Naast de rode appel in de opening geniet je van verfrissende zonnige noten van mandarijn, bergamot en een sappig, fruitig aroma van peren. De rozen in het hart worden aangevuld met irisboter en zwarte bessen voordat de basis binnenkomt met zoetzure frambozen en marshmallow-akkoorden, evenals patchouli en muskus voor extra diepte en elegantie.

Quatre En Rouge werd uitgebracht in 2019.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.