€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Fantasy in Bloom door Britney Spears

Per Pagina
Sorteren
Fantasie in Bloom van Britney Spears is een floraal fruitig luchtje voor vrouwen en werd gelanceerd als een voorjaarseditie, vandaar de naam 'in bloei'.

Britney Spears staat erom bekend betoverende geuren uit te brengen en deze Fantasy-editie is daar geen uitzondering op. Net als de soortgelijke samenstelling als de originele geur uit 2005, bevat Fantasy in Bloom ook een combinatie van fruitige en bloemige tonen. De geur bevat tonen van kersenbloesem, rode bessen, jasmijn, vanille, tuberoos, mandarijn, osmanthus, sandelhout en barnsteen.

Dit is de 14e geur van de Fantasy Collection en wordt erkend als een van de populairste edities die Britney Spears heeft uitgebracht.

Fantasy in Bloom werd uitgebracht in 2017.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.