€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Bruno Banani Parfum & Damesgeur

Bruno Banani is een Duits merk, meest bekend om hun grappige onderbroeken voor mannen en vrolijke geuren in de iconische schuine flesjes. Na de val van de Berlijnse Muur in 1989 zag zakenman Wolfgang Jassner de gouden kans om een falend bedrijf om te toveren naar een groot succes door middel van Amerikaanse invloeden. Dit was het begin van Bruno Banani, het merk dat de jaren daarna vaak in het nieuws zou komen door hun buitengewone publiciteit stunten zoals avonturier Achill Moser in hun ondergoed te bekleden en hem 10.000km door de woestijn te laten reizen binnen 120 dagen. Hun broekjes gingen in 1998 mee de ruimte in toen hun producten werden getest door astronauten op het MIR Space Station.

De Bruno Banani geuren zijn leuk en verleidelijk, bomvol natuurlijke ingrediënten en opvallende flacons die bij de slogan van het bedrijf passen “Not For Everyone” (lees: niet voor iedereen). Enkele populaire geuren van Bruno Banani zijn Magic Man (2008) en Time To Play (2002).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.