Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Bruno Banani Parfum & Damesgeur

Bruno Banani is een Duits modemerk, meest bekend om hun grappige onderbroeken en leuke geuren. Bruno Banani begon als Tricotex, een bedrijf eigendom van de DDR in oud Oost-Duitsland. Na de val van de Berlijnse Muur veranderde Wolfgang Jassner het bedrijf om in een groot succes.

Inspiratie werd gehaald uit Amerikaanse mode en Bruno Banani bracht vrolijke kledij uit om tegen de saaie kleding die de DDR uitbracht en veranderde de slogan van het bedrijf aan naar “Not For Everyone” (lees: niet voor iedereen). Met lingerie en boxers in opvallende kleuren werd Bruno Banani al snel een "cult" merk. Daarnaast zou het bedrijf ook vaak in het nieuws komen door hun buitengewone publiciteit stunten zoals avonturier Achill Moser in hun ondergoed te bekleden en hem 10.000km door de woestijn te laten reizen binnen 120 dagen. Hun broekjes gingen in 1998 mee de ruimte in toen hun producten werden getest door astronauten op het MIR Space Station.


De eerste geur die Bruno Banani uitbracht voor vrouwen was Bruno Banani for Women (2001). Het is een verleidende combinatie van sinaasappel, perzik en romige vanille in de basis, verpakt in een roze flacon. Magic Woman (2009) is de vrouwelijke versie van de bestseller Magic Man en bevat sensuele noten zoals meloen, passievrucht, champagne en wilde aardbeien voor een schattig en zoete geur die de hele dag blijft hangen.
Toon Meer