Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Burberry Parfum & Damesgeur

Het luxe modehuis Burberry heeft een heerlijk scala aan damesparfums. We verkopen op Parfum Klik een geweldige selectie Burberry parfums voor vrouwen, zodat je al je favorieten tegen voordelige prijzen binnen kunt halen. Blader door onze verzameling goedkope Burberry Eau de Parfums, geschenksets en andere producten.

Geschiedenis van Burberry

Burberry werd opgericht in 1856 en is één van de meest toonaangevende en iconische modehuizen in de Britse mode- en designindustrie. Burberry staat bekend als één ​​van de meest onderscheidende en meest gekopieerde modemerken ooit. Het merk heeft hard gewerkt om zich te onderscheiden van de rest door niet alleen kleding, maar ook accessoires te verkopen - zoals de Burberry regenjas die iedereen kent. "Burberry" is de oorspronkelijke naam van dit Londense designerhuis wiens eerste winkel in 1891 in Londen werd geopend, maar al snel werd de naam "Burberrys" in de volksmond gebruikt, nadat veel klanten van over de hele wereld het "Burberrys of London" noemden. In 1998 veranderde Burberry's zijn naam terug naar Burberry.
Naast hun modelijn en accessoires biedt het merk een exclusieve lijn parfums voor mannen en vrouwen, veel flessen zijn gedecoreerd met de kenmerkende tartan print van het bedrijf. De eerste Burberry damesparfum verscheen in 1991 en de collectie telt tot nu toe meer dan 30 geurtjes voor vrouwen, waaronder My Burberry , Burberry Body en Burberry London.
Toon Meer