€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Burberry Parfum & Damesgeur

In 1856 werd het merk Burberry opgericht door Thomas Burberry. In 1879 ontwikkelde hij gabardine - een ademende stof dat gemaakt is door een innovatief proces waar garen waterbestendigd werden gemaakt voordat het geweefd werdt. Deze stof was niet alleen waterbestendigd maar ook zeer duurzaam.

Op 14 december in 1911 was de eerste man die de Zuid Pool bereiktte, Kapitein Roald Amundsen, uitgerust door Burberry. Hij liet een gabardine tent achter om Kapitein Scott te informeren van zijn succesvolle missie. Een andere grote ontdekker die Burberry droeg waws Ernest Shackleton, de eerste ontdekker die Antartica overstak in 1914.

Het Burberry patroon, wat is geregistreerd als handelsmerk, werd geintroduceerd in de voering van hun trenchcoat in 1924. Al snel stonden het kameel, zwart en wit cheque patroon bekent als een synoniem voor Burberry. In 1967 werd dit handelsmerk ook toegepast op paraplu's, baggage en shawls.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.