€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

My Burberry Blush door Burberry

Per Pagina
Sorteren
My Burberry Blush van Burberry is een floraal luchtje voor vrouwen.

De geur heeft een frisse, scherpe opening van granaatappel en citroen voordat het overgaat tot een vrouwelijk hart van geranium, appel en roos. De basis is een bloemenmix van jasmijn en wistaria. My Burberry Blush blijft uren op je huid hangen, het is een perfect sprankelend fris fruitig floraal luchtje en wordt zeker één van je favoriete geurtjes.

De roze getinte vloeistof wordt geleverd in een schattig robuust, roze getinte glazen fles met een roze lint en een dop van hoorn. De lichte gouden letters op de voorkant van de fles dragen bij aan de elegantie - het is zeker een fles die gezien mag worden.

My Burberry Blush werd in 2017 door Burberry uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.