€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

My Burberry door Burberry

Per Pagina
Sorteren
My Burberry van Burberry is een floraal luchtje voor vrouwen.

Het opent met noten van erwt, bergamot en citrus die overgaan in een boeket van geranium, fresia, gardenia en kweepeer, op een basis van roos en patchouli.

Mijn Burberry ruikt als een lentetuin na de regen. De Amerikaanse parfumeur Francis Kurkdjian liet zich inspireren door de stadstuinen van Londen en de Britse tuinkunst voor deze geur. Engelse modellen Cara Delevingne en Kate Moss zijn de gezichten van de campagne, waarin zij de iconische Burberry-regenjas dragen.

Mijn Burberry Eau de Parfum werd uitgebracht in 2014 en werd een jaar later gevolgd door de Eau de Toilette. Dit is een frissere versie van de EDP, met topnoten van zoete erwt en geranium, een floraal hart van fresia en pioen en een basis van roos en musk
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.