€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Goldea door Bvlgari

Per Pagina
Sorteren
Goldea van Bvlgari is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

Deze muskachtige geur opent met noten van kristalmusk, oranjebloesem, framboos en bergamot voordat hij zich ontwikkelt tot een sensueel hart van gouden musk, ylang-ylang en jasmijn. Na een paar uur droogt de geur op om haar basis te onthullen die is gemaakt van fluweelachtige musk, amber, patchouli en Egyptische papyrus.

Bvlgari creëerde dit parfum als een eerbetoon aan de gouden godin van schoonheid en zon, de naam is hier een bewijs van. Goldea is een combinatie van gold (goud) en het Latijnse woord Dea, wat God betekent. Een ander element wat hier eer aan doet is de ronde gouden dop die op de zon lijkt. Het Braziliaanse supermodel Isabeli Fontana werd gekozen als het gezicht voor de campagne van Goldea.

Goldea by Bvlgari werd uitgebracht in 2015.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.