€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mon Jasmin Noir door Bvlgari

Per Pagina
Sorteren
Mon Jasmin Noir van Bvlgari is een een floraal luchtje voor vrouwen.

Terwijl de originele Jasmin Noir (2008) juist bekend staat om zijn donkere en mysterieuze geur, heeft deze versie meer een verleidelijke en sensuele uitstraling die voortkomt uit noten van jasmijn, nougat, musk, lelietje-van-dalen, Virginia ceder te combineren , citrusvruchten en patchouli.

'Mon Jasmin Noir' wordt vanuit het Frans vertaald als 'Mijn Zwarte Jasmijn', het sensuele thema van deze luxe florale geur is te zien in de campagne die werd geschoten in de buurt van Milaan waarin actrice Kirsten Dunst te zien as.

Mon Jasmin Noir van Bvlgari werd uitgebracht in 2011.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.