€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Omnia Amethyste door Bvlgari

Per Pagina
Sorteren
Omnia Amethyste van Bvlgari is een floraal houtachtig luchtje voor vrouwen.

Deze volwassen en evocatieve geur is geïnspireerd op de amethist, een paarse edelsteen die vroeger een juweel van edel was.

Het opent met een noten van verfrissende en sappige roze grapefruit en groene tonen, gevolgd door een hart van gloeiende Bulgaarse roos en delicate iris. De geur droogt op met bosachtige tonen en een bloemig boeket van heliotroop.

Dit elegante en verleidelijke parfum is vooral geschikt voor gebruik overdag, maar past zich goed aan in verschillende situaties. Het is verpakt in de kenmerkende fles van de Omnia-collectie, met violette details om de kleur van de amethiststeen te herinneren. De neus achter de geur is de parfummeester Alberto Morillas.

Omnia Amethyste werd in 2007 uitgebacht door Bvlgari.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.