€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Omnia Crystalline door Bvlgari

Per Pagina
Sorteren
Omnia Crystalline van Bvlgari is een floraal houtachtig luchtje voor vrouwen.

Dit betoverende parfum Geïnspireerd door de zuiverheid en gloeiende helderheid van kristal werd gecreëerd door de meesterparfumeur Alberto Morillas en is bedoeld voor een stralende en vrouwelijke vrouw.

Deze frisse en lichte parfum opent met tonen van levendige bamboe en sappige en de exotische Aziatische nashi, gevolgd door een delicaat hart van lotusbloesem, cassia en thee op een houtachtige Oosterse basis van romige musk, eikenmos en kruidig guaiac hout.

Vanwege de populairiteit, creëerde Morillas de Eau de Parfum bijna 10 jaar later (2013) als een rijkere, verfijndere en zelfs luxere versie dan het origineel. De vorm van de fles is de iconische metalen flacon die de Omnia-collectie kenmerkt met witte en kristallen details.

Bvlgari Omnia Crystalline werd uitgebracht in 2005
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.