€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Omnia Paraiba door Bvlgari

Per Pagina
Sorteren
Omnia Paraiba van Bvlgari is een fruitig luchtje voor vrouwen.

Dit Bvlgari luchtje is fris, fruitig en floraal met een tropische draai. De opening doet denken aan de Braziliaanse natuur en de prachtige Braziliaanse vrouwen; scherpe akkoorden van citrus en passievrucht prikkelen je zintuigen voordat ze in het zoete florale hart verdwijnen. De vetiver gaat perfect samen met de cacaobonen in de basis. Omnia Paraiba is perfect om te dragen tijdens warmere dagen, het houdt je urenlang fris.

Bvlgari Omnia Paraiba is de 6e flanker in de Omnia-lijn, het ontwerp van de fles is hetzelfde als zijn voorgangers, maar met een prachtige blauwgroene kleur ontleend aan de Braziliaanse halfedelsteen, Paraiba Tourmaline, waar het luchtje naar vernoemd is.

Omnia Paraiba by Bvlgari werd uitgebracht in 2015.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.