€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Omnia door Bvlgari

Per Pagina
Sorteren
Omnia is een oosterse geur voor dames van Bvlgari.

Deze gewaagde herkenbare geur combineert verschillende culturele elementen met elkaar en creëert hiermee een unieke vrouwelijke geur. Hoewel het een eigentijdse geur is, is het licht en krachtig.

De kruidige mix van chai, nootmuskaat, gember en peper smelt samen in harmonie met mandarijn en sinaasappel, samen met florale noten, witte chocolade en tonkaboon. Het legt de essentie van vrouwelijkheid vast in één effectieve mix. De geur komt in de unieke metalen en glazen fles van de Omnia-serie en was het eerste exemplaar in deze zeer succesvolle lijn van Bvlgari-geuren.

Omnia werd uitgebracht in 2003.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.