€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Cacharel Parfum & Damesgeur

De Franse modegigant Cacharel, gesticht door Jean Bousquet in 1962, is één van de meest trendy namen voor kleding, parfums en accessoires en is ook steeds weer op wereldberoemde modeshows en catwalks terug te vinden. De naam Cacharel is afkomstig van een lokale omgangstaal in de Camargue regio van Frankrijk en heeft betrekking tot de Anas Querquedula, een kleine inheemse eend. De bekendheid van Cacharel kwam pas nadat één van hun roze shirts in 1963 op het voorblad van Elle gepubliceerd werd, sindsdien groeide de reputatie van Cacheral tot de modegigant die wij vandaag herkennen.

De vader van Bousquet verkoopte vroeger naaimachines en dank daardoor verbracht Bousquet zijn jongere jaren met kleding en kleermakerij, wat hij daarna ook aanving te studeren. Hij verbracht 2 jaren als een designer van vrouwenmode vooraleer hij zich in Parijs vestigde. Het succes van zijn eerste collectie kwam eigenlijk uit Le Marais en dat is ook waar Cacharel gesticht werd.

Cacharel volge na het succes in Elle, en van de lancering van de seersucker bloes, in de voetstappen van de concurrentie en dank dit werd Cacharel ook een bekende naam in de wereld van parfums. In 1978 gaf Bousquet de opdracht aan L'Oreal om het eerste parfum can Cacharel te maken, met de bedoeling om voornamelijk parfums voor vrouwen te produceren, en kort daarna werd Anais Anais gelanceerd. Het was en is nog steeds één van de meest vrouwelijke parfums met een bont bloemige geur.

Na het succes van Anais Anais ging Bousquet verder en creëerde meer parfums, waaronder Loulou (1987), Eden (1994), Loulou Blue (1995), Eau d'Eden (1996), Noa (1998), Gloria (2002), Amor Amor (2003), Amor Amor Eau Fraiche (2005 & 2006), Noa Perle (2006) en Promesse (2005).

Alhoewel Cacharel nu meer bekend is voor parfums, hebben ze ook nog steeds een sterke naam in de modewereld en de kledingstukken worden steeds weer door beroemdheden gepronkt, waaronder Ashley Benson, Mila Kunis, Cara Delevingne en Meryl Streep. Zelfs beroemde supermodellen zoals Kate Moss, Gisele Buendchen, Vanessa Hudgen dragen vaak een kledingstuk van Cacharel. Kate Moss was zelfs het model voor Anais Anais en Laetitia Casta het model voor Promesse.

Cacharel - sinds 1962
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.